Functies

Cliënt registratie systeem

Eenvoudig cliëntregistratie met een waaier aan opties. Via de zoekfunctie kunt u uw cliënten eenvoudig vinden. Via het menu kunt u gemakkelijk schakelen tussen verschillende onderdelen van het ECD, waaronder:

  • Algemene informatie (naam, geboortedatum, adres etc.)
  • Financieel beheer van de client
  • Werk en opleiding historie
  • Module en begeleidingstraject

Het Dagboek Systeem

Dankzij het dagboek systeem kunt u gemakkelijk het begeleidingstraject van uw cliënten registreren en bijhouden: noteer de outcome van een individueel of groepsgesprek, overleg met de coördinator of de collega’s, .. en bepaal eveneens over welke topics de cliënt inzage heeft.

Dit in combinatie met het Cliënt volgsysteem zorgt voor een optimale begeleiding. Bovendien kan elk departement gebruik maken van een eigen dagboek om zo bepaalde topics aan te halen, beslissingen te nemen en te implementeren.

Cliënt volgsysteem

Bent u geintereseerd in specifieke cliënten of modules? Of wilt op de hoogte blijven van elke gebeurtenis binnen uw coördinatiegroep? Of wilt u liever ingelicht zijn over alle updates van al uw medewerkers op het hele department en op die manier altijd op de hoogte blijven van alle gebeurtenissen in het hele begeleidingsproces?

Wij geven u de absolute vrijheid om hierover te beslissen met het Cliënt volgsysteem – meld u aan en blijf op de hoogte van elke gebeurtenis van belang.

En nog veel meer

i

Dokters briefjes

Vakantiebeheer

Zakgeld beheer

Medische behandelingen

Medische behandelingen

Frans van Ryhovelaan 325, 9000 Gent, Belgium

Leuvensesteenweg 677, 1930 Zaventem, Belgium

Meensesteenweg 699, 8800 Roeselare, Belgium

Wilselsesteenweg 257, 3010 Leuven, Belgium

Haïfastraat 6, 2030 Antwerpen, Belgium

Durmitorska 1, Beograd, Serbia

Jovana Subotića 1, Novi Sad, Serbia

Steenovenstraat 13a, 2340 Turnhout (Beerse)