9 REDENEN OM VOOR JEUGDZORG SOFTWARE TE KIEZEN

Waarom Jeugdzorg Software - Gemaakt voor klanten, door klanten

Bijzondere Jeugdzorg

De Jeugdzorg Software is gecreëerd door de samenwerking tussen de bijzondere jeugdzorg organisatie VZW Onze Kinderen & ITAF, waardoor het volledig in lijn is met individuele organisatieprocessen. Hieruit is een zeer gebruiksvriendelijke software ontstaan waarmee men zich makkelijk en effectief kan dienen.

Waarom Jeugdzorg Software - op maat

Op maat

Elke onderneming heeft specifieke noden, processen. De Jeugdzorg Software voorziet alle benodigheden. Jeugdzorg analyseert & ontwikkelt uw persoonlijke vragen bovenop de bestaande functionaliteit om zo een Software op maat te vormen.

waarom jeugdzorg software - Een applicatie nodig

Efficiënt

Geen gedoe meer met verschillende applicaties & bijbehorende installaties. Beheer op een efficiënte manier uw cli ënten, afdelingen, organisaties, agenda, taken, rapporten en nog veel meer, door een enkele applicatie.

waarom jeugdzorg software - Vertrouwen

Betrouwbaar

Wij hebben ondertussen 20 jaar ervaring in de IT Sector succesvol opgebouwd, dit door onze open & directe communciatie met onze klanten en onze enthousiaste aanpak. Zodoende bekomen we telkens een langdurige samenwerking.

waarom jeugdzorg software - Uw software online

Uw Software online

De Jeugdzorg Software is een webapplicatie, u hoeft dus geen installatie te doen op uw computer. Het is gemakkelijk te hanteren via elke desktop, tablet of smartphone, waar u ook maar bent. Hierbij wordt uw data automatisch gesynchroniseerd tussen al uw apparaten.

waarom jeugdzorg software -Veilig

Veilig

Wij dragen de veiligheid van uw data hoog in het vaandel, daarom nemen wij ook continue acties om uw data te beschermen en dit op verschillende lagen. Jeugdzorg Software wordt gehost op een cloud server (in 1 van onze datacenters) en valt eveneens volledig in support.

Waarom Jeugdzorg Software - Eenvoud

Eenvoudig

Perfectie gevormd door eenvoud, de Jeugdzorg Software is gemaakt door mensen, voor mensen. Dus geen gedoe met grote applicaties waar de helft niet gebruikt wordt, terug naar de “bare essentials”. Zodoende alle data binnen een handbereik is.

waarom jeugdzorg software - Geen licentie kosten per gebruiker

Geen licentiekosten per gebruiker

Uw organisatie groeit, dus waarom zou de Jeugdzorg Software niet meegroeien? Wij berekenen geen licentiekosten per gebruiker, want wie wat doet in de applicatie, dat heeft u immers zelf in handen.

waarom jeugdzorg software - Support en uitbreiding

24/7 Support en uitbreiding

Onze medewerkers staan met veel plezier klaar om uw organisatie te ondersteunen. Is het nou om een simpel vraagje te beantwoorden of functionaliteit toe te voegen, ons professionale service desk staat 24/7 voor u klaar.

Frans van Ryhovelaan 325, 9000 Gent, Belgium

Leuvensesteenweg 677, 1930 Zaventem, Belgium

Meensesteenweg 699, 8800 Roeselare, Belgium

Wilselsesteenweg 257, 3010 Leuven, Belgium

Haïfastraat 6, 2030 Antwerpen, Belgium

Durmitorska 1, Beograd, Serbia

Jovana Subotića 1, Novi Sad, Serbia

Steenovenstraat 13a, 2340 Turnhout (Beerse)