Functies

Cliënt registratie systeem

Eenvoudig cliëntregistratie met een waaier aan opties. Via de zoekfunctie kunt u uw cliënten eenvoudig vinden. Via het menu kunt u gemakkelijk schakelen tussen verschillende onderdelen van het ECD, waaronder:

➲ Algemene informatie (naam, geboortedatum, adres etc.)
➲ Financieel beheer van de client
➲ Werk en opleiding historie
➲ Module en begeleidingstraject

clientbeheer
binc

Het Dagboek Systeem

Dankzij het dagboek systeem kunt u gemakkelijk het begeleidingstraject van uw cliënten registreren en bijhouden: noteer de outcome van een individueel of groepsgesprek, overleg met de coördinator of de collega’s, .. en bepaal eveneens over welke topics de cliënt inzage heeft.

Dit in combinatie met het Cliënt volgsysteem zorgt voor een optimale begeleiding. Bovendien kan elk departement gebruik maken van een eigen dagboek om zo bepaalde topics aan te halen, beslissingen te nemen en te implementeren.

Cliënt volgsysteem

Bent u geintereseerd in specifieke cliënten of modules? Of wilt op de hoogte blijven van elke gebeurtenis binnen uw coördinatiegroep? Of wilt u liever ingelicht zijn over alle updates van al uw medewerkers op het hele department en op die manier altijd op de hoogte blijven van alle gebeurtenissen in het hele begeleidingsproces?

Wij geven u de absolute vrijheid om hierover te beslissen met het Cliënt volgsysteem – meld u aan en blijf op de hoogte van elke gebeurtenis van belang.

find&follow systeem

EN NOG VEEL MEER

Dokters briefjes

Vakantiebeheer

Zakgeld beheer

Medische behandelingen

Jeudgzorg Software Logo
HULP NODIG?

Wilt u meer te weten komen over onze dienstverlening voor de bijzondere jeugdzorg of onze client volgsysteem? Dan helpen wij u graag verder! Vul onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op +32 9 277 9000

VOLG ONS